BUZZ!

idag har vi (läs Daniel) köpt ett PS3 men när vi skulle köpa BUZZ så fanns inte det på Elgiganten och inte på Expert och ingenstans där det var öppet. Anneli var arg och Daniel köpte två skitspel istället; "Mirror's Edge" och "Soulcalibur".
Inte för att jag har provat spela nånting men som jag sa till daniel:
 - Ursäkta med det synns ju på framsidan!!!

   


Ne imorrn ska jag fara in till stan lite innan jag börjar jobba och försöka få tag i BUZZ, har jag råd kanske det blir SingStar också :) Men det tror jag inte, ska ju köpa hår för alla mina pengar.




TJINGTJING

Annandagen

idag har jag hunnit med ett 4 timmar långt träningspass på jobbet. (folk verkar ta det här med mellandagsrea väldigt seriöst!!) sen blidde lite mat och sen fiande av Katti som fyllde 26 år idag hemma hos Erik. Fröken persson skulle ta det lugnt och försöka komma i säng tidnig pga jobb imorrn. Men det gick ju som det gick och jag kom allderles nyss hem. Är för tillfället väldigt lite sugen på att jobba imorrn. (3 timmars träningspass till) BLÄÄ!!

Ne, nu ska jag sova så att jag kanske orkar ta mig upp imorrn

TJINGTJING


Juldagen

slappare dag än idag har jag nog aldrig upplevt.
vaknade kring 11-12 nån gång städade lite och åt lite mysfrukost tillsammans med Daniel.
Sen la vi oss och kollade på Svensson Svensson och somnade båda två.
Tror vi vaknade kring halv 7, det var den dagen det. haha

Nu har jag tagit en skön dusch med mina nya spaprodukter och snart ska vi äta lite Grekisk sallad, gott gott gott! Sen blir det att göra mig iordnning lite snabbt och sen bege mig till Sandra på lite fest :) Blir dock nyktert för fröken Persson. Jobb imorrn.


TJINGTJING

Julafton :)

Har vart en hektisk men mysig julafton. Klev upp klockan 7 och började göra en fruktsallad, gjorde mig iordning inför dagen och öppnade morgonpaket :)
Sen hämtade vi upp Frida och Ingemar och for till mormor och fikade, sen till Lennart och Annika och fikade och sen till Daniels föräldrar och åt jullunch. Vi tittade på Kalle Anka och öppnade paket och sen vidare till Pappa och Eva för att äta julbord, öppna ännu fler julklappar, spela spel och bara umgås.

Nu har vi hunnit komma hemma, dricka några glas vin hos Erik och jag har bytt om till ny pyamas, ny morgonrock och nya tofflor :) MYS!!!

Mer om mina jättebraiga julklappar imorrn, om jag orkar.



TJINGTJING

Dan före dan :)

oj vad duktig jag har vait idag. städat hela lägenheten och gjort jättefint. duktig anneli. nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen som bjuder på middag på Pentryt med Daniel, Emma & Danne, Katti & Dennis och Erik. Sen blir det att hämta upp Catrinis och fara till Carro & Anton och spela bingolotto :)



Måste hinna med lite stressaker också som att handla, göra en fruktsallad, slå in dom sista pakenten, fara förbi jobbet, välja ut kläder till imorrn m.m.



TJINGTJING

Rosa & Grönt



Tänk att få sova i ett av dessa sovrummen. Hoppas på att tomten kommer med ett sånt till mig på julafton!!! Tror inte det men, drömma kan man.



TJINGTJING

I Surrender

Världens bästa låt




TJINGTJING

Storebror kommer hem :)

Idag har jag vart på stan med Katti & Jessica och köpt dom 3 sista julklapparna. SKÖNT SKÖNT SKÖNT :)
Nu behöver jag bara handla lite grejjor inför nyår också, synd att det ska bli så himla dyrt alltid med jul och nyår.

Nu ska jag försöka göra min älskade sambo lite glad och städa hela lägenheten samt rensa ut lite krafs som jag släpat in hit mot hans vilja. Måste bli bättre på det nu, snart flyttar han väl ut annars.

Sen blir det nog att åka till pappa och säga hej till min älskade bror som borde anlända från linköping vilken minut som helst. Det är nog ändå det bästa med julen (nästan iaf) att Storebror kommer hem :)


TJINGTJING

Bondespelet

Igår det det en jättemysig kväll framför brasan på Karlberg med Emma & Danne, Katti & Dennis, Catrine och Erik. Lite korvgrillande, lite vindrickande och skoterkörning för pojkarna.

Sen bokade killarna bastun och drack öl medans vi flickor satte oss hemma hos mig och drack vin :) Jättetrevlig kväll blidde det trots lite tjafs. Skönt bara att allt löste sig :)

Idag har vi spenderat hela dagen hemma hos Katti & Dennis och spelat Bondespelet :) 6 timmar satt vi och spelade med en liten matpause i mitten. Riktigt kul var det, trots att jag förlorade. Men nu lär det nog dröja innan vi spelar det igen. Blev en liten överdos av Bondespelet :)
Tack för idag barn :)


Nu blir det att kika lite på Svennson Svensson och sen när Danne gått och lagt sig ska jag slå in lite paket :) Köpte jättefina julpapper från Åhlens igår så det blir Julkuligt pyssel på hög nivå. I Love It :) 

TJINTJING

Nu laddar vi för julafton

Har haft en riktigt mysig kväll hemma hos oss med julfilmer glögg och pepparkakor :) Det blev en fullsatt lägenhet när Emma & Danne, Catrine, Carro, Dennis & Katti och Erik anlände hem till mig och Danne för kika på Niko och Tomten är far till alla barnen. Men men... finns det hjärterum finns det stjärterum :)

 

Nu ska jag plocka fram kläder till imorrn och sen försöka sova så jag orkar med morgondagen på jobbet.

TJINGTJING

Lunch med Madde


God morgon :) Känns som atta detta kommer att bli en riktig bra dag. Har precis suttit på Skype och pratat med mamma i ca en timme och nu blir det att plocka undan lite, ta en dusch och sen promenera in till stan för att luncha med Madde. Längesen nu så det jag bli jätteroligt att träffa henne :)
Blir nog att försöka köpa klart dom sista julklapparna och kolla upp nån tid hos frissan :P



TJINGTJING

Storstädning...

...eller så inte. Borde dock ta tag i den snarast och inte bara sitta framför TV:n hela tiden. Till mitt försvar har Emma & Danne vart här och hälsat på i nån timme idag och då kan man faktiskt inte vara otrevlig och börja städa. Fast den ursäkten tror jag inte att Danne riktigt köper när han kommer hem från jobbet om en timme.

Ne, nu måste jag försöka få nått gjort här hemma. Lite musik ska jag bara slå på så blir det lite roligare.

NEON living tv-cushion. Finns på
danskdesign.nu för 499:-

VILL HA   VILL HA   VILL HA   VILL HA   VILL HA   VILL HA   VILL HA


TJINGTJING

Melodifestivalen :)

Inte länge kvar nu tills årets enligt mig bästa månader, våren och melodifestivalen. Längtar Längtar Längtar

           


TJINGTJING

Orkar inte

...skrev jusst ett lång uppdaterande inlägg om vad jag har sysslat med på senaste tiden. Men givetvis klantade jag mig och hela inlägget försvann. Tänkte kanske försöka komma ihåg vad jag skrev och göra om det, men vet ni vad...
jag är febrig, förkyld, trött och har en jobbig huvudvärk så jag orkar faktisk inte.

Blir ipren, en stor kopp Te och Will & Grace istället.

TJINGTJING