Ludvika

...nu beger jag mig mot Älvsbyn - Gävle - Ludvika.
framma imorrn klockan 12.28.

TJINGTJING

Dagens frågetecken...

Hur gick detta  till? Inte skulle Anna åka hem, det är u så att man blir upprörd!!!!
Rackarns!!!



...och en nästan ännu bättre fråga; HUR GICK DETTA TILL?  
1. Spencer Pratt
 

skola?

Har stora funderingar på att kanske börja plugga nästa höst. Frågan är bara vad, var och hur länge???? Lutar just nu åt att det blir något inom inredning eller dekoratör i antingen Leksand eller åt Växjöhållet i antingen 1, 1½ eller 2år.
Gud va svårt det känns, tur man inte behöver bestämma sig riktigt än.

Nu blir det nog lite Criminal Minds och sen att börja packa så smått inför lördag när jag styr kosan mot ludvika och min älskade mamma :) LÄNGTAR!!



TJINGTJING


Julpyntning påbörjad




nu har ja äntligen kommit igång med julpyntningen :) har dock bara gjort granen idag och känner mig inte riktigt klar med den, fortsätter nog imorrn efter en liten sväng på Dollar.


TJINGTJING

Titta det snöar...

...betyder det att man får börja julpynta nu? Det tycker iaf jag. Tror jag ska bege mig ut bland kartongerna imorrn och leta reda på allt julfint :) Tycker minsann att jag väntat länge nog nu.

Nu ska jag se lite Will & Grace, göra iordning frukost till Daniel och sen blir det sängen.


TJINGTJING

Julfint




Vill börja julpynta NU! Satt nån timme igår och googlade efter lite julpyntsinspiration och det finns så mkt roligt man kan hitta på. Hade dock suttit fint med lite större budget att shoppa från...

Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt, sen till pappa och ta en promenix med hundarna och se´n in till stan och luncha medd Madde :)


TJINGTJING

Nytt sovrum?...


 





....ja tack!!!



TJINGTJING

Sjukis

blä vad jobbigt, har gått och blivit sjukis, var inte kul att jobba idag och känns sådär att måsta jobba imorrn. Men men måste man så måste man, önskar bara att man kunde känna sig lite piggare och gladare.

nu ska vi i alla fall fara till pappa och eva en sväng och vara lite sociala innan dom åker till Linköping. (Vill också dit!!!)





Me like skor från gojane.com




TJINGTJING


Racet till Vita Huset

nu blir det valvaka med Filip & Fredrik :) ska bli hur spännande som helst. hoppas bara att det vagörs inatt och inte tar typ en vecka som det brukar göra med alla omräkningar.



Heja Obama!!!

14års kärlek





När jag var 7år släpptes denna underbara skiva och 14år senare 21år gammal älskar jag fortfarande i stort sett varenda låt. Framkallar väldigt fina barndoms- ungdoms- och "vuxen"minnen hos mig och får mig att vilja ta nästa flyg till Ludvika och sjunga tillsammans med min älskade mamma :)

Gratiskläder.se

Här kan du samla poäng och sedan Få gratis kläder!! 
Kul grej :)