Allrakäraste Syster

I lördags började vi prata om denna allderles underbara film och jag känner att jag måste bara ha den. På ett eller annat sätt ska den bli min!! Tyvärr står det överallt att den inte finns att få tag i pga att den aldrig givits ut på film. Blir väldigt mkt upprörd. Rykten sägen dock att den finns på Pirate Bay, så Daniel ska få i uppgift att fixa den till mig





JAG SKA HA DEN!!!!!






TJINGTJING

VILL HA!!!




Alla skor är från GoJane.com

VILL HA!!!




Kul sida...





VILL HA!!!




Alla skor är från GoJane.com

Visning till förmån för Rosa Bandet

Jepp i fredags befann vi (Jag, Danne, Emma & Danne) oss på Modevisning till förmån för Rosa Bandet. Snacka välgörenhet på hög nivå :) Och som att det inte var nog att vi fick skänka 50:- var så fick vi även se vår älskade Catrinis gå på Catwalken :) :) :) Jättekul var det förutom att det visade sig att jag är världens dårligaste fotograf. Bilderna blev hyfsat värdelösa men nåra ser man iaf vad de förställer.  













En stycke Catrinis :)


Catrinis igen




OBS: Tar tillbaka det jag sa nyss och mina fotografskills och skyller allt på kameran istället! Det låter mycket bättre kom jag precis på. Egentligen är jag ett riktigt proffs!!!

Nya SKOR :)



Ooooh vad kär jag är i mina nyshoppade skor... Nyinkommet på Wedins i fredags, jag slog till efter lite betänktetid igår :) I LOVE THEM :)

Torsdag

Har vart ledig idag, skönt som attan om man inte sovit bort hela dagen. Har iaf hunnit städa ur kylen och skafferiet, dammsugit  och vaskat. så lite har man hunnit iaf.
På lördag blir det fest men nåra av tjejjorna :) Hade inte haft något  emot ha ha en outfit som denn på mig...



Nytt

Lite bilder av det jag shoppade sist. 

   

En plats i solen

snart blir det en lång promenix med Liza Marklunds nyaste skapelse "En plats i solen" i öronen. Som jag har längtat efter att den ska komma ut, älskar dom böckerna :)




TJINGTJING

Tvätt, städ, fix

...idag blidde jag väckt av att Catrinis ringde och ville ha med mig in till stan och inte var jag sen på att tacka ja till det inte. Borde kanske inte ha gjort det med tanke på att det gick lite väl mkt pengar. Ajajaj...
Trevligt var det iaf, handlade en skarf, två par vantar, en tunika, en randig tröja, en kjol, nya stora silverringar till öronen och lite småtjafs på Dollar. (Kommer upp lite bilder senare) Catrinis shoppade också en hel del bla. lite kläder, ett par stövlar och rosa panelgardiner. Kommer att bli finfint med födelsedagsgardinerna. Måste fa dit och kika snart, blidde lite nyfiken på hur det vart. Hur som helst så shoppade vi lite, lunchade på Pentryt och sen bar det av hemmåt för att få lite vettigt gjort.

Detta är det vettiga jag gjort idag:

  1. Tvättat     
  2. Plockat lite
  3. Bäddat
  4. Dammsugit
  5. Dammat mattor
  6. Vikt tvätt
  7. Ätit middag
  8. Planerat fler vettiga saker jag ska göra när jag skrivit klart detta inlägg. Får se hur det riktigt går med det, men jag lär väl uppdatera lite senare och skvallra. Ska åtminstode försöka vara lite duktig, bara det borde ju värderas ganska högt tycker jag :)




TJINGTJING


SKOR



Vill ha, vill ha, vill ha!!! Hur fina är ite dessa punkinspirerade stövletter från
Ellos ......
Tänk om man hade lite pengar, närmare bestämt 379:-.  Rackarns också =/

Jag är fri

äntligen har jag gått ur facebook :)
vilken lättnad, inga fler jobbiga mail som kommer HELA TIDEN.
känner mig som en ny människa
Jag är FRI FRI FRI


TJINGTJING

Som en karamell =)

Är sjukt nöjd med dagens fynd på Keramix. Handlade svart kakeldekor till köket, ett randigt underlägg och sist med inte minst världens finaste karamellpall =) Jag är käär ♥ ♥ ♥  NÖJDNÖJDNÖJD

Nu ska jag försöka fixa lite med hallen, måste få dit lite färg. Nu är den då så tråkig och ful, man mår nästan lite halvdårligt.

  






TJINGTJING


In till stan igen

idag har jag vart duktig och storstädat köken minsann :P
Så nu ska här belönas med en liten tripp in till stan och kika in på Keramix igen :P
Hihi...hoppas på att fynda nått riktigt fint (och att det inte är riktigt lika mkt folk som igår).

TJINGTJING

RökRea

hej hallå.
idag har jag varit och sökt lite jobb på stan, gick väl sådär kan jag säga.
sen när jag tyckte jag vart duktig gick jag på keramix för att fynda lite på rökrean. var dock allderles för mkt folk för min smak. stod i kö i en dryg halvtimma och fick med mig roliga diskhanska och gardiner (som inte vart nå fina) hem. var nog inte så värt, men ska dit kanske imorrn igen. hoppas på att det är mindre folk då. Fyndade 3 diadem på Gina också :)

Nu blir det at sappa lite mellan Roomservice och Idol och sen har förhoppningsvis nyaste "The Hills" kommit ut.

     



TJING TJING

Salong Anneli

Då var ännu en dag över och inte har man fått mkt gjort. Rackarns också :/
Dock så har jag pysslat lite här hemma med både det ena och det andra, mesta dels ovettiga saker.
Men det är ju det som är det roligaste tyvärr.

sen mot kvällskvisten kom Evve förbi till Salong Anneli för att färga och slinga håret. Fin blidde hon också, hon
tog bort det blonda och gjorde det lite mörkare med slings i. Sen stjutsade jag hem henne och kikade in en sväng för att godkänna lite klädköp som Elin gjort. Fick en matta av svärmor cokså innan jag begav mig hem.

nu ska jag sitta uppe allderles för länge och göra ingenting vettigt igen. nicenicenice :)


Söta lillasyster Sandström
innan färgning



TJINTJING