Tvivla aldrig på dig själv!

Gissa vart nycklarna var. Efter att ha vänt upp och ner på lägenheten 3 ggr hittades till slut nycklarna i Dannes arbetsjacka. Och här har han skällt på MIG för att ha tappat bort dom.
Vem hade rätt och vem hade fel???


TJINGTJING

Hur kul...


...JÄTTEKUL :)

Slarver

Daniel brukar alltid skälla på mig pga min förmåga att ha alla mina saker i en enda röra. Jag kan väl inte säga att jag alltid håller med, tycker att jag ändå har koll på vart allt ligger. Nu har jag dock lyckats tappa bort både mitt VISAkort och min nyckelknippa. Inte bra inte bra!!!!
Ne nu måste jag ta och genomsöka hela lägenheten grundligt, kanske inte var dom bästa två sakerna att tappa bort.
Rackarns också hatar när Daniel har rätt!!!

TJINGTJING

Sjukis

Vad hjälper bättre än ett maraton av tonårsfilmer när man ligger hemma sjuk??? Inte är det mycket inte.
Detta är det jag har spenderat hela min dag med och än är jag inte nöjd. Ska försöka googla fram nån ny film som jag inte har sett än om det finns nån :) Verkar som att jag har hunnit se allt och det jag inte sett har inte kommit ut ännu. Aja skam den som ger sig. En film till blir det innan sängen. Imorrn blir det jobb oavsett om jag är frisk eller ej. Typiskt!!

   

   
 
TJINGTJING

En lång dag

 Det börjar närma sig inflyttning nu! Det är i stort sett bara listerna kvar att pussla ihop och lite att måla sen kan vi börja flytta in. Kan inte förklara hur skönt det känns. Får troligtvis soffan och fåtöljen i veckan, sen måste vi hitta ett nytt köksbord (lutar mot ett runt sådant) med stolar och massa lampor.

Imorrn blir det en lång dag på klubbgärdet. Ska åka dit redan klockan 7 innan Danne far på jobbet och blir säkert kvar till klockan 7 eller 8. Ska packa lite mer ikväll så jag får massa gjort imorrn, men först blir det att se klart BECK :)

 
 
Dom här snyggingarna från IKEA står högt upp på önskelistan...


...precis som detta matbord. VILL HA!!!


TJINGTJING

Ögongodis


Den här skulle inte sitta helt fel i hallen. Måste dock försöka vara lite sparsam om jag ska överleva våren så det blir nog bara att drömma och den på distans. Den finns iaf HÄR om det är nån som är sugen. TJINGTJING

Check...

Nu närmar det sig inflyttning med stormsteg. Igår målade jag fönster och dörrkarmar medans danne la golvet i köket och hallen. Idag ska jag måla sista fönstret, städa upp all bråta som ligger överallt, fara på tippen med spisen och allt skräp och börja förbereda för att måla sängen. Sen när Danne kommer från jobbet blir det kanske att tapetsera sovrummet och sen fara och beställa lite möbler. Oj vad jag vill bli klar nu!!!

Nu ska det ätas frukost och bränna en liten melodifestivalskiva att poppa i takt med målningen :)TJINGTJING